Levertijd & verzendkosten


Winterstop versturen planten 19 dec – 3 feb.


Deze winter versturen we geen planten per post van 19 dec – 3 feb. U kunt wel gewoon planten bestellen in onze webshop www.heliant.nl. In de loop van februari beginnen we weer met het versturen van planten per post. Wel houden we rekening met het weer. Bij stevige vorst en sneeuw versturen we liever geen planten.


Komende winter willen we een aantal inrichtingsveranderingen aanbrengen om komend jaar efficiënter te kunnen werken. Hierdoor is het praktisch dat we tijdelijk geen planten versturen. Zaden en zadenmengsels besteld bij www.cruydthoeck.nl versturen we wel gewoon.


Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Normaal gesproken verzenden wij uw bestelling binnen enkele werkdagen. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten.

De verzendkosten bedragen:

Nederland:

€ 6,95 voor bestellingen onder de € 75,-
Gratis voor bestellingen vanaf € 75,-

België:

€ 12,50 voor bestellingen onder de € 150,-
Gratis voor bestellingen vanaf € 150,-

U kunt uw bestelling ook afhalen op afspraak.

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.